Saatiin se siivous sitten sunnuntaina päätökseen. Uhkasin että en siivoa kuukauteen. Luulen vaan että joudun sanani syömään (täytyy varoa että mörökölli ei vie!) koska Aadan neljä-v-synttärit on ensi viikolla ja vappukin näytti asettautuvan sille viikolle. Kaksinkertainen sotku luvassa. Tosin muiden lasten synttäreillä ei ikinä ole niin paljoa koristeita kun Aadan, vähän ovat kyllä katkeria siitä.

   Töissä oli tosi kiireistä, just ja just ehdin saada uudet kukat kaappiin ennen kotiinlähtöä. Loppuviikko näyttää jatkuvan samanlaiselta. Neljät hautajaiset kalenterissa, kolmet samalle päivälle. Tanään jo pomo vihjaili siihen malliin että uskoisin olevani perjantaina sitomassa niitä kimppuja. Olin kyllä jo suunnitellut meneväni ostoksille, mutta onneksi kaupat on yhdeksään asti auki!

   Pasin kädessä olevat ruuvit ja metallilevy on alkaneet naksua ja kolista kun kättä liikuttaa. Ei kuulemma tunnu kivalta. Viikonloppuna kyllä väännettiin ja paukutettiin aika lailla autotallissa yhden jumittuneen polkupyöränsatulaputken kanssa, että josko olisi siitä sitten ärsyyntynyt ja irronneet ruuvit lisää. Jouduttiin muuten lopulta leikkaamaan se polkupyörän rungon putki rälläkällä halki. Naapurinpoika kävi sen sitten seuraavana päivänä hitsaamassa ehyeksi. Kolmen vuoden ammattikoulun tuloksena saumasta tuli kyllä hieno ja hioikin sen sitten lopuksi! Täytyy kyllä tunnustaa että epäilin aika lailla.