Eilen sain vihdoinkin peiteltyä mansikkamaan rastasverkolla. Raakileita on jo paljon, vielä kun aurinko jaksaisi paistaa, niin ne mansikat vielä kypsyisikin. Kasvihuoneessa paprika on alkanut punertua pikkuhiljaa, vaikka jo ehdinkin epäillä että ei siitä mitään ehdi tulla.

   Sosiaalisia suhteita ylläpitääkseni ajattelin käydä pikkutyttöjen kanssa kyläilemässä ystäväperheen luona, niillä joilla on ne neljä poikaa. Lupasin Aadalle että laitan sen pyörään takaisin apurenkaat, jotta se uskaltaisi paremmin ajella. Vielä kun ne löydän tuolta autotallin kätköistä.

   Isot tytöt on vieläkin reissussa, eivätkä näillä näkymin tule kun joskus ensi viikon loppupuolella... Pikkutytöt kyllä pitää huolen, että ei tarvitse kovin työttömänä olla kotonakaan. Eilen pestiin vanhaa autoa, se oli tietysti tosi kivaa ja siinä samalla pestiin työhuoneen portaatkin Oosan toimesta grillimarinadisudilla. Aada osasi hyvin kastella ja huuhdella autoa, mutta se vaahtoava pesuaine oli tietysti kaikkein kivointa... Ja sitä piti tietysti laittaa joka paikkaan. 

   Keskiviikkona olis Lauri Tähkä särkillä!