Tänään, töistä suoraan kiiruhdin vanhempainvarttiin, josta tulikin tunti ja vartti. Jutut rönsyilivät ja aika paljon puhuttiin Iinan opettajan kanssa asian vierestä. Iinalla tuntuu olevan asiat mallillaan, sopeutuvainen, idearikas, innostunut ja sen sellaista. Matemaattisesti lahjakkaita tuntuvat molemmat, Iina ja Oona olevan, ilmeisesti äitiinsä tulleet!

   Töissä oli ihan normaali päivä, yhdet omaiset, muutama kukkalaitetilaus ja monta puhelinsoittoa. Ihmiset tilaavat omaistensa haudoille pyhäinpäiväksi kynttilöitä ja kukkia. Perjantain siunausta alettiin valmistelemaan laittamalla leikkovihreitä veteen ja järjestelmällä kylmiöön tilaa valmiille kukkalaitteille. Eilen sain soitella maksupääteongelmien takia sinne ja tänne. Talviaikaan siirtymisen vuoksi pomo oli saanut päätteen lukittua ja pyyhkinyt pois 28 maksutapahtumaa, melkein neljäsataa euroa. Käsin ne sitten yksitellen näpyttelin takaisin sinne aparaattiin, kun ensun olin soittanut pointin asiakaspalveluun, osuuspankin asiakaspalveluun ja sitten vielä uudestaan pointille, kun en jaksanut ohjekirjaa ruveta tavaamaan. Sitäpaitsi se ystävällinen herra siellä langan toisessa päässä kertoi alle minuutin että mitä pitää painella ja missä järjestyksessä. Pomo lupasi sitten että ei enää asentele mitään ylimääräisiä juttuja maksupäätteelle.

   Ulkona alkaa pakastaa, aamulla oli maa ihan kohmeessa ja tienpintakin jäinen. Olivat kyllä ehtineet jo suolaakin paikkapaikoin levittelemään, päättelin kun rekka tuli vastaan ja heitti tuulilasiin harmaat vedet tiestä. Pitää yrittää vain lähteä aamulla liikkeelle hyvissä ajoin, niin voi ajella kelien edellyttämällä tavalla!