Aada päätti tänään haluta toisen korvakorun. Oikeassa korvalehdessä on ollut kultainen sydän jo vuoden verran, ja nyt oli aika tullut kypsäksi laittaa toinenkin. Muutama kyynel ja pikkuinen itkuntirahdus siitä tuli, mutta tosi reippaasti meni. Heti kotimatkalla kyseli että mistä äiti on saanut kaikki korvakorunsa, niitä pitää kuulemma ostaa nyt myös hänelle, tai uhkasi käyttää mun korviksia.

   Töihin menin tänään lorvailtuani muutaman päivän. Kyllähän se jaloissa kieltämättä tuntuu, etenkin kun en muistanut ottaa sitä iltapäiväburanaa mukaan.. No, huomenna viisaampi. Patteja on tullut muutama lisää, toivottavasti katoavat pian. Reumaa, Kihtiä tai muuta sellaista ei verikokeissa näkynyt, että saapa nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu. Ehkäpä röntgen tai ultratutkitaan ne että mitä ovat, toivottavasti ei neuloilla kuitenkaan tökitä.

   Iltapuhteina piti hakea liiteristä puita. Ihan simppeli homma, päivän mittaan oli tuivertanut pihapolulle lunta 30senttiä. Siinä meni hetki ennenkuin olin sen siivonnut edestä päästäkseni sinne liiterille puukorien kanssa. Laiskuuttani vedin puut pulkalla ovelle, kun yritin kantaa niitä telineitä osuivat aina niihin kipeisiin patteihin jaloissa eikä se tuntunut kovin kivalta. Onneksi liiterissä oli tyttöjen yksi pulkka, kuin tarkoituksella.

   Huomenna on kuitenkin jo perjantai, ja siitä alkaa viikonloppu. Saa siis nukkua pitkään, jos Oosalle sattuu se sopimaan. Tosin pikkutytöt on olleet aika räkäisiä, Aada valitti toissapäivänä korvaansa, ja Oosa yskii aika kovin, että toivottavasti ihan ohimenevää eikä tarvitsis koko viikonloppua sairastella.