Mulla on välillä niin hienoja ja aika lennokkaitakin ajatuksia, että usein täällä hihittelen yksinäni. Parhaita hetkiä on ne kun olen töissä ja ajatukset harhailee... Harmittaa kun en yleensä niitä enää sitten muista kun tähän koneen ääreen pääsen istumaan, jäätte siis paitsi paljosta kivasta. Toisaalta saattaa myös olla parempi että kaikki ei aina mieleen muistukaan, sillä kaikki mun ajatukset ei ole aina ihan painokelpoisia.

   Hengissä selvittiin pääsiäisestä, tosin suklaatipuja ja pupuja on vieläkin jemmassa, kun ei voi noille lapsillekaan ihan kaikkia kerralla syöttää ja itsellekään ei enää oikein maistu. Enimmät pääsiäiskoristeetkin on keräilty jo pois ja ohrat ja muut ruohot on viety takaterassille ulkoilemaan. Päätyvät sieltä sitten tyttöjen pihaleikkeihin, ennemmin tai myöhemmin.

   Lumet on aika mukavasti sulaneet, ja pihapolutkin alkaa pikkuhiljaa kuivua. Haravoimaan tekis jo vähän mieli, mutta ihan liian aikaista se on vielä. Kävin näet katsomassa ja tosi märkää oli vielä takapihankin nurmikolla, vaikka se ensimmäisenä aina sulaakin lumesta. Ruusupenkkiä silti uhkailin saksilla kurittaa, kunhan joudan ja löydän hyvät hanskat ettei piikit pistä.

   Nyt pitää mennä ohjeistamaan miestä ruokakauppaan, ettei tartte mennä itse kohta perässä..