iltatähtemme Eeva-neiti syntyi huhtikuun lopussa, painoi 4530grammaa ja oli 52 cm pitkä. Vauvan ansiosta sain tähän "työputkeen" hengähdystauon. Näillä näkymin on tarkoitus palata työelämään vuodenvaihteen jälkeen, jos vain töitä löytyy. Tässähän kävi niin että työnantajani myi liikkeensä keväällä ja irtisanoi mut siinä samalla. Kun työt loppui äitiysloma alkoi, että sinäänsä kävi ihan kohtalaisen hyvin.

 Eeva on kyllä ollut mitä mainioin vauva, nukkuu yöt läpensä, yleensa 8-9 tuntia putkeen, sitten herää, syö, seurustelee hetken ja sitten onkin taas aika nukkua hetki..

 Esikoinen on kasvanut äitinsä ohi, muutaman sentin pidempi, onneksi ei yhtä painava. Esiteini-iässä, mutta muuten kyllä ihan tottelevainen ja kiltti. Kakkonen on yhä edelleen prinsessa, ei edes yritä etsiä sitä aidan matalampaa kohtaa. Kolmonen on vieläkin se kiltti ja auttavainen pikkuäiti. Auttelee vauvan kanssa mielellään. Neljäs jäi maaliskuussa kotiin äidin kanssa päiväkodista, ehdittyään siellä kuluttaa suurimman osan päivistään viitisen vuotta. Joitakin konflikteja tietysti tuli, mutta niistä on päästy ohi ja ympäri. Syksyllä alkaa koulutaival eskaritaksin kyydissä. Äiti ja vauva saa siis viettäää laatuaikaa kahdestaan syksyn ja alkutalven...

 Yritän taas päivitellä tapahtumia vähän aktiivisemmin. Käsi sydämellä.