Kyllä oma koti on mailman paras paikka. Oltiin kotona puoli yhdeksän aikaan illalla ja kyllä oli piiiiiiiiiiiitkä kotimatka. Ei varmaankaan olla ikinä pysähdytty noin montaa kertaa(siis ainakin joka 50km:n jälkeen) ja kaikesta edestakaisin hyppäämisestä huolimatta, tai just sen takia, jalat oli sen verran aladoopina että hyvä kun paikalliseen S-markettiin jaksoi raahautua. Olen onnistunut kuitenkin keräämään vuosien varrella jonkinmoisen vararavintokokoelman, joeten uskon selviäväni huomiseen pelkän salaatin voimin. Siis ostokset muodostui lähinnä maidosta ja leivästä. Ukko kyllä muisti ostaa makkaraa, raavas mies kuulemma tarvitsee energiaa. Olihan HÄN ajanut koko matkan, melkein 650km ihan yksin. Sitähän ei kannata mainita että joku MUUKIN olisi voinut ja halunnut ajaa. Sanoi että kunhan kelit vähän paranee.... Voi että otti päähän. No, heikonlaisesti olis varmaankin pienokaisemme saanut maitoa jos olisin ollut kääntelemässä rattia.

     Meidän ei muuten pitänyt ostaa "diiseli"-autoa. Ostettiin kuitenkin, anoppi sanoi että sillä ajamalla säästää. Yritettiin nyt sitten mutta tuntuu että kyllä se on tankatessa kuitenkin maksettava itse. No, vei kuitenkin vanhaan kotteroon verraten tosi vähän polttonestettä. Vajaa puoli tankkia, eli alle 30l. Siis aika hyvin etten sanois. Vanha vie yli kahdeksan litraa satasella, eikä kyllä mitään löpöä. Tosi säästöä siis. Ja maailma pelastuu!!

     Nyt lapset on nukkumassa ja tätikin. Kovin tuntuu tuo tyyny houkuttelevan nyt meikäläistäkin, taidan antaa periksi. Oosan korisängystä kuuluu kuorsaus. Hyvää yötä ja hyvää uutta päivää!