Ostin eilen polkupyörän. Kirkkaan punaisen, vaihteettoman ns. mummomallin. Se on jollakin tavalla miellyttävän oloinen ja pirteä. Moneen vuoteen en ole fillarilla ajellut ja kyllä ensialkuun vähän hirvittikin. Kaipa sillä pikkuhiljaa tottuu ajamaan. Tosi edullinen oli, (99e) että ei tullut edes konkurssia. Nyt on sitten hirveä taistelu Aadan kanssa kun erehdyin sen kanssa sitä kokeilemaan. Reppana luulee että pääsee siinä vapaamatkustelemaan, vaan Oosaahan siinä eniten ajattelin. Toiveissa on että Aada oppis itse ajelemaan tänä kesänä.

   Tämä päivä onkin mennyt siivoilun merkeissä kun eilinen juostiin kaupoissa. No, muistin sentään käydä neuvolassa, vaikka neuvolatäti olikin unohtanut merkitä meidät lääkärin kirjalle. Oosa todettiin kaikinpuolin normaaliksi ja tyytyväiseksi puolivuotiaaksi. Ei siis mitään uutta sillä saralla.

   Huomenna onkin leivontapäivä. Isotäti on tulossa kakkukesteille kun Aada täyttää sunnuntaina kolme. Luulen että naapurinväellekin vois kakku taas vaihteeksi maistua. Vielä kun keksis siihen jotakin jännää ja erilaista. Vaan meidän tytöt tykkää niin kermavaahdosta että tulee sanominen jos ei ole kermat reunoilla. Ehdotuksia otetaan vastaan ilolla....

   Nyt saunaan rentoutumaan.