Tiedättekö millä polkupyörästä saa moottoripyörän?? Iina tietää. Eilenillalla poltettiin kylän pääsiäiskokko ja pojat oli keksineet laittaa Iinan polkupyörän eturenkaan pinnojen välistä jonkun kepin. Lokasuojan tukiraudat vääntyi sen verran että lokasuoja osui renkaan sivuun ja piti räminää. Sitten siitä pyörästä tulikin moottoripyörä, ja vielä kovaääninenkin, kuulemma.  

   Pääsiäinen alkaa onneksi olla viittä vaille pulkassa. Suklaa alkaa tulla jo korvistakin ja kaikki muukin makea. Se on kyllä kai ihan suotavaakin. Kaaos on melkoinen kun illalla kotiuduin kokolta kymmenen jälkeen ja tyttäret oli siis itsekseen riisuneet noidanvaatteensa pitkin alakertaa. Suurimmat keräilin jo illalla mutta kummasti tuo sänky veti lopulta voiton ja osa jäi vielä tällekin päivälle. Pesukone pyörii jo kolmatta koneellista, Aadan vatsataudin ja toissaöisten yövieraiden takia. Siis lakanapyykkiä.

   Illalla ja yöllä satoi lunta. Sitä on nyt ainakin viis senttiä ja odottelenkin että aurinko tulis ja sulattais sen pois. Onneksi ei enää tuule, näkyy digiboksiltakin formulat ilman ärsyttävää rätinää ja ritinää. Ja tietysti voimasanoja isännän osalta. Ne formulat on muutenkin sen heiniä.