Olin tänään työhaastattelussa, Alkon sellaisessa. Ihan tavallinen haastattelu se oli, mitä nyt voin vähäisellä työhaastattelukokemuksellani tietää. Lupasivat ilmoitella ehkä jo ens viikolla. Saa nähdä. Yritin kyllä olla fiksu ja filmaattinen.

   Serkkulikka uhkaa viettää syntymäpäiviään, siis pyöreitä. Jotenkin tuli mieleen tämä oma ikääntyminen. Tai toisaalta mähän olen aika nuori vielä ja neljä lastakin jo tossa ympärillä tarpoo, joten ei kai pitäis vielä pahasti hätääntyä. Ja ennenkaikkea ikähän on asenteesta kiinni.

   Huomenna yritän saada mummon mattoprojektia eteenpäin. Kyläyhdistykselläkin on kokous, käsitellään pilkkikisoja, jotka jää järjestämättä käsittämättömän huonon jäätilanteen vuoksi. Siinä menee samalla neljäsosa vuoden tuloista. Täytyy yrittää keksiä jotakin siihen tilalle, jotta tilit ei mene kesäretken jälkeen miinusmerkkisiksi.

   Pienimmät tyttäret on vähän olleet kuumeisia, ja vuorotellen ovat olleet kotihoidossa. Aada löysi tänään siivouksen lomassa Muumi-laivan ja sillä leikki sitten melkein koko päivän. Eikä millään olis kerännyt niitä pois ennen Oosan kotiutumista. Kaikkihan tietää että Oosa olis hetkessä syönyt ja kadottanut ne kaikki pikku-ukkelit ja muut hilpetöörit.