Eilisen päivän kärsin ärhäkästä vatsataudista. Kävin oksentamassa Kärkkäisten vessan roskikseen mm. Että sellainen kauppareissu sitten. Muuten päivä menikin sitten sohvalla nukkuessa. Onneksi iltaa kohden vähän olo korjaantui ja saatoin jopa syödä jotakin. Aamulla olikin sitten tosi nälkä.

   Tyttäret on hoidossa ja ajattelin tehdä yläkerrassa syyssiivouksen. Saakin oikein rauhassa katsastaa kaikki tyttöjen romut lävitse, että saa kaiken pikkusälän kerättyä pois. Isännän kanssa käytiin eilenaamulla röntgenissä (siksi siis Kärkkäiselläkin) ja nyt odotellaan tietoa että leikataanko vai ei. Luultavasti jotain joudutaan tekemään, kun epäilivät että ei luudu niin huonolla tartuntapinnalla. Odotetaan konsultaatiota sairaalan ortopedilta. Ja odottavan aikahan on pitkä, kun mitään ei voi suunnitella eteenpäin ennenkuin tuo käden kohtalo selviää.

   Kolmatta päivää sataa vettä. Ei tarvitse leikata nurmikkoa loppuun. Eikä haravoida, vaikka jollakin sairaalla tavalla tykkäänkin siitä. Kun vain joku veisi aina ne kasat pois.