Tämä mainio kesäsää saa tehokkaasti pidettyä meikäläisen ulkotiloissa ja jää nämä tapahtumapäivitykset vähemmälle. Ollaan tyttöjen kanssa istuteltu kesäkukkia ja kasvimaallakin ihmetelty kastematoja. Iinasta oli tosi jännää kun Oona uskalsi ottaa kastemadon käteen. Aadasta ne on käärmeitä ja siksi siis parempi olla koskematta. Lapiolla se niitä siirtelee ja käy mulle aina välillä näyttämässä jos löytää ison. Herneet odottaa vielä kylvämistään, mutta sain kuitenkin maata käännettyä siitä kohdin mihin se penkki olis tulossa. Siis päästään kohta kylvöpuuhiin, toivottavasti.

   Mökillä käytiin viime sunnuntaina katselemassa ja tarkoitus olisi mennä sinne oleskelemaan ens viikonlopuksi. Tytöt ainakin odottaa ihan kamalasti, Aada pakkasi jo repunkin valmiiksi. Ihmettelin että missä mun mustat kotipihatossut oli ja sieltä Aadan repusta nekin löytyi. Oli siis ajatellut äitiäänkin.

   Uima-allaskin täytettiin ja nyt vain odotellaan veden lämpiämistä. Aurinko paistaa kolmatta päivää pilvettömältä taivaalta, että eiköhän se ala kohta olla sopivaa uiskennella. Ja lapset ne tietennä uis vaikka siinä olis seassa jääpaloja. Huomenna kuitenkin alkaa leikkikenttätoiminta ja saan siis lykättyä nuo vanhimmat( ja Aadankin, toivottavasti) sinne neljäksi tunniksi joka arkipäivä. Mitä kaikkea mahdan sitten saadakaan aikaiseksi!!?? Luultavasti en mitään kovin kummallista.