Kaksi yötä on saanut nukkua omassa sängyssä ja kyllä se onkin maailman paras sänky! Patjoissa on vähän toivomisen varaa ja Erkki oli käynyt merkkaamassa paremmat peitot joten ne joutui heti pesukoneeseen mutta silti. Eilinen päivä meni muutenkin aika lailla pyykätessä ja siivoillessa. Satoi vettä vähän väliä, niinkun ilmeisesti kaikkialla Suomessa, joten mitäpä siitä.

   Työasiat on ihan auki vieläkin. Yritän muka saada jotakin aikaiseksi siinäkin asiassa. Neuvola-aika Oosalle on kuitenkin tarkoitus saada tänään varattua. Yhdeksän kuukautta tuli muutama päivä sitten täyteen ja ihan mielenkiintoista olis tietää että paljonko on neiti kasvanut. Ryökäle oppi nousemaan seisomaan ihan omin avuin ja nyt sitten sitä kovin harjoittelee. Ei vielä yritä kuitenkaan ottaa askeleita, mutta eiköhän senkin aika kohta koita.

   Kotimatka kesti 12tuntia, kun tuli vähän pysähdeltyä kaikissa mielenkiintoisissa paikoissa matkanvarrella. Käytiin katselemassa vanhoja armeijan lentokoneita Menkijärvellä, ainakin mig-30 oli toinen ja toinen joku ruotsalaisvalmisteinen, en nyt muista mikä, vaikka Pasi sen tiesikin. Tytöistä oli äärettömän jännittävää jo senkin takia että pääsivät autosta monta kertaa ulos.