Hengissä täällä ollaan vielä, vaikka kovin on hiljentynyt taas tämä kirjoittelun tahti. Työkiireitä syyttelen eniten, toisella sijalla vappu ja veljen perheen vierailu täällä. Pasin käden operointikin on tietysti aiheuttanut joitakin muutoksia perheemme eloon. Ts. vähemmän on tuo mies ehtinyt siivoilla ja laittaa ruokaa kipsistä ja lantioluun päällä olevista hakasista johtuen. Luusärkykin on kuulemma ihan omaa luokkaansa, ei mitään aikaisempiin verrattuna, kuulemma. Loppukuusta saadaan sitten arvio siitä että lähteekö käsi lopultakin paranemaan.

   Töissä lupasin olla viikonloppuna, ja näköjään koko viikonkin. Ainakin jos pomo saa tahtonsa lävitse. Toisaalta meinaan pyytää loppukuusta muutaman päivän "omaa lomaa" ja käydä etelä-suomessa katsomassa siskon vauvaa. Tyttö syntyi  perjantaina 2.5. illalla puoli kahdeksan tienoissa. Pituutta komeat 51cm ja painoa reilut neljä kiloa! Tässä ollaan nyt sitten (lopultakin) täti-ihminen.

   Tiedättehän että tuunaus on päivän sana. Vaari päätti tuunata kännykkänsä uuteen kuosiin; Ensin kynnetään kännykkä peltoon, (tähän tarkoitukseen käy ihan mikä tahansa pelto). Sitten vaihdetaan aurat äkeeseen ja lähdetään etsimään sitä kännykkää sieltä pellosta. Tässä vaiheessa kannattaa vielä varmuuden vuoksi ajaa puhemimen yli muutaman kerran. Sitten vain putsataan suurimmat mullat mikrofoonien ja kaiuttimien päältä ja jos tuunaus on täydellisesti onnistunut puhelin toimii. Nykypäivänä matkapuhelimien näytöt on vain niin heikkoja, että tahtovat lakata toimimasta. Näissä tapauksissa puhelinta voi kuitenkin yleensä käyttää jos sattuu muistamaan puhelinnumerot mihin aikoo soittaa. Vastattaessa on soittaja sitten iloinen tai vähemmän iloinen yllätys. Ja tämä oli muuten kolmas kännykkä joka kokee tämäntyylistä tuunausta.. Tosin yhden kerran tuunaus tapahtui autolla.