Aada on käytetty Kokkolassa ja todettu että sydämestä kuuluu "normaali", soinnukas sivuääni joka ei aiheuta mitään jatkotoimenpiteitä vaan seurataan neuvolassa normaalisti. Että oli siis ihan turha reissu! Vähän kyllä ärsytti mutta minkäs teet.

   Kokkolasta kun kotiuduttiin niin äkkiä paistoin kalapuikkoja ja tietenkin nekin kärventyivät kun yritin liian monta asiaa saada kerralla hoidettua. Että päivä vaan parani. Oona oli ottanut pulpetista väärän kirjan mukaan ja se jossa on läksyt on siis koululla. Yritettiin käydä hakemassa, mutta ovi oli jo mennyt lukkoon. Omassa terveyskeskuksessa kävin näyttämässä Oosan silmiä ja saatiin silmätipparesepti. Ihan törkeän kalliita silmätippoja!! Sellanen pikkunen tuubi ja maksoi melkein 15e!!!!! Kiskontaa.

   Nyt sitten yritin ottaa selvyyttä Kelan sairauspäivärahahakemuksista. Isäntä tippui nyt sille kun tuli kuukausi täyteen työpaikan maksamaa. Laput on tietysti mahdollisimman epäselvät ja vaativat kaikenlaisia liitteitä. Olen siinä toivossa että Pasi käy työpaikallaan selvittämässä että mitä kaikkia papereita se tarvitsee. Niillä on onneksi ihan mukava täti siellä konttorissa, että saanee apua. Mulla ei energiaa tahdo tollaiseen hommaan löytyä.

   Huomenna on kyläyhdistyksen syyskokouksen valmistelukokous. Meillä tietysti. En aikonut panostaa siihen sen kummemmin. Minnin pyysin käymään kaupassa, yhdistyksen laskuun, että saadaan kahvipullaa. Keskiviikkona Pasi vie mut töihin, kun menee itse röntgeniin ja lääkäriin, jälleen kontrolli siis. Kumpa ne jo sanois sille että kaikki on hyvin, että töihin vain. Mut ei ne kuitenkaan sano. Pahimmassa tapauksessa se on vielä joulun jälkeenkin kotona. Toivottavasti kuitenkin ei.