Meni sitten tämäkin päivä aikaansaamatta sen kummempia. Perjantaina käytiin tutustumassa päiväkotiin ja tytöt olis tietysti olleet jäämässä sinne vaikka heti. Saa nähdä sitten maanantaiaamuna että kuinka kaikki lopulta sujuu. Huomenna pitäis etsiä tytöille sitten varavaatteet ja kaikenlaista muutakin mitä ehkä tarvitaan.

   Töissä on ollut ihan mukavaa, etikettikone saatiin eilen niin jumiin että itse toimitusjohtaja joutui sen sitten lopulta huoltamaan ja saikin sen sitten kuntoon. Käytiin kuitenkin kahvilla siinä odottaessa, tottakai. Muutenkin tuntuu että koko ajan ollaan taukotilojen puolella. Pääasia lienee kuitenkin se että mitä sinne tilille sitten lopulta kalahtaa.

   Mummeroinen on ehkä tulossa käymään. Odotamme ilolla. Vaarista ei osaa sanoa, kun on tietysti kaikenlaisia puinti- ja muita maatöitä. Perunamaallekin muuten kurkistin ja ei ne suuren suuria olleet, maku täytyy kuitenkin kokeilla vasta huomenissa, sillä illaksi on luvassa pitsaa. Saunan jälkeen. Kunhan vain sen joku ensin lämmittää ja (toivottavasti) joku toinen tekee sillä välin sen pitsan.