Päivällä oli ihanan lämmintä, hellelukemia hipoi mittari. Illansuussa tuli ukkoskuuro, nipinnapin ehdin mansikat pelastaa hakkautumiselta ja hukkumiselta. Kastuin kyllä litimäräksi, mutta toisaalta nautin kesäsateesta. Onneksi Pasi ymmärsi kerätä narulta pyykit ja muut pihajutut pois kastumasta. Siis kerrankin ja pyytämättä!

   Töissä pääsin aamulla heti korjailemaan toisten jälkiä, siis parantelemaan yhtä asetelmaa. Mä en kauheasti tykkää sorkkia muiden töitä, mutta en olis sitä kyllä kehdannut asiakkaalle tarjota korjaamatta. Korjaaminen on sitäpaitsi yleensä aika hankalaa ja aikaa vievää hommaa ja siksikin olis suotavaa että jokainen tekis hommansa huolellisesti. Paha mennä sanomaan, kun se "toinen" on kovin tietäväinen, vaikka tasan tarkkaan ei ole ainakaan paremmin koulutettu kun meikäläinenkään. Pomo siinä silmiään pyöritteli ja huokaili kun sitä asetelmaa aamulla katsoi. Vaan minkäs teet kun pidin ne viimeiset lomapäivät...

   Huomasin tänään hauskan homman.. Siis että meillä on Pasin kanssa melko samansuuruiset palkat, vaikka toinen onkin jo neljä vuotta tuolla ikkunatehtaalla timpuroinut! Ja mä kun luulin että mulla on jotenkin huono palkka. Tosiasiassa Pasilla on siis huono palkka! Kehoitin palkkaneuvotteluihin johtoportaan kanssa.. Saa nähdä rohkeneeko, puheethan on aina suuret, kuten asiaan kuuluu.