Päivän "koomaa" kuvannee hyvin se että kun aamulla olin viemässä tyttöjä hoitoon huomasin puolimatkassa että Iina ei ollut ottanut haalareita mukaan ollenkaan, vain sadetakin. Onneksi Pasi kävi käyttämässä Oosaa siellä lääkärissä, niin vei samalla hoitoon myös ne haalarit.

   Ajelin aamulla ABC:n ohi ja koska satoi en pysähtynyt tankkaamaan. Iltapäivällä dieselin hinta oli noussut 5cnt/litralta. En ole eläessäni ostanut (vielä) niin kallista löpöä. Kyllä harmitti!

   Ja kaikenkukkuraksi joku (epäilen isäntää, vaikka ei tunnustanutkaan) kelvoton oli sammuttanut kahvinkeittimen, vaikka en ollut ehtinyt juoda vasta kuin yhden kupposen kahvia. Ja minähän en mikrossa lämmitettyä kahvia juo! 

   Tunsin kuitenkin oloni ihmiseksi aamulla suihkunraikkaana ja näteissä vaatteissa ajellessani töihin. Eilen kävi sen verran miellyttävän näköinen rekkamies hakemassa firmasta tavaraa, että sain sutaistua jopa hitusen ripsiväriä ihan noin muuten vain. Ja tietenkin tänään kuskina oli sellainen +40, ja 20cm mua lyhyenpi kuski. Että sellanen päivä.