Tulppaaneiden ja narsissinen sipulit ovat autotallissa odottamassa istutustaan. Tänään kuitenkin on tihuttanut vettä, joten ovat saaneet olla siellä laatikoissaan ihan rauhassa. Jotenkin sitäpaitsi epäilen että myyrät ja muut villieläimet käyvät ne kuitenkin popsimassa talven aikana suihinsa. Yritän kuitenkin ens viikolla saada ne mullan alle.

   Oosa tekee ilmeisesti hampaita, koska tänäänkin olen vaihtanut sille ainakin kolme kertaa paidan kun se on napaan asti litimärkä. Sylkeä siis on ihan riittämiin, välillä jo epäilen että nieleekö se enää ollenkaan. Ruoka ja etenkin kaikki herkut maistuu kuitenkin ihan normaalisti että tuskin tuo kovin vakavaa on. Toivottavasti menee kuitenkin pian ohi.

   Mummolan kissat, Mortti ja Vertti, olivat kadehdittavan lihavia. Karkeasti arvioiden neljä kertaa isompia kun meidän Erkki. Yritämme nyt saada Erkkiä lihotettua yhtä mahtaviin mittoihin, sillä jopa naapurin kissoihin verrattuna Erkki näyttää suorastaan anorektiselta. (Voiko kissoilla olla syömishäiriö?) Madottanutkin sen olen, jotta siitä ei voi olla kiinni. Kevään ja kesän vaan riiusti niin kovin että ei ehtinyt kupillaan käydä. Jos nyt sais vähän lihaa luidensa ympärille, niin sitten saattaisin harkita kastraatiota. Nyt se on niin ruippana, että ei kehtaa edes lääkäriin viedä. Kuitenkin vaikuttaa ihan tyytyväiseltä elämäänsä, eikä tuossa valtatien varrella odota isoa rekkaa jonka eteen heittäytyä.

   Huomenna meikäläinen suunnistaa rautakauppaan. Pikkuruuvit oli tietennä just loppu kun meikäläinen olis niitä tarvinnut. Ja liimapuulevyäkin pitää hakea pari kappaletta, jotta hyllynvalmistus-projekti pääsee kunnolla vauhtiin. Kaikenlisäksi Nallelanka loppui ja sain aamupäivällä mainion idean naapurinrouvan pukinkonttiin! Joo, JOULU on jo aika lähellä!!!