Hain nuorimmat isotädin luota vähän ennen kuutta illalla, soittivat iltapäivällä päiväkodilta että Aadalla oli lievää lämpöä, eli 37,5 astetta olivat mitanneet. Kuulemma oli aika kalpea, mutta ei valittanut olevansa kipeä ja jaksoi ihan hyvin leikkiä muiden kanssa. Olin juuri lähdössä hoitamaan pankkiasioita ja viemään muutaman kukkavälityksen siinä samalla, kun ymmärisin katsoa kännykkään että olivat tavoitelleet. Onneksi isotäti ehti ja jaksoi tytöt hakea, vaikka musta tuo lämpö oli ihan mitätöntä, ja Aadan kalpeuskin vähän arveluttavaa, koska tyttö nyt on muutenkin iholtaan vaaleampi, hiuksetkin ns. platinanvaaleat ja kulmakarvatkin samaa sarjaa. Iinaan jos vertaa niin Aadalla on vähintäänkin joku vakava tauti, niin erivärisiä ovat keskenään, että musta on kyllä ihan naurettavaa sanoa että se oli kalpea! No, saa olla huomenna isotädin hoivissa, vähän niinkuin vapaapäivä.

   Iina tinkasi tonttulakkia kouluun, kuulemma laulavat joululauluja ja leikkejä ja tarvitsevat vissiinkin siihen rekvisiittaa. Onneksi löysin yhden (tää mun tavaransäilytys ja -arkistointijärjestelmähän on tunnetusti hyvin toimiva, eli mikä on kerran löydetty ei enää ikinä palaa paikalleen), joulutavarakaapista! Siinä tietystikään ei ollut kulkusta enää kiinni, mikä on toisaalta hyvä, eipä eksy kenenkään suuhun. Muistelen lapsuudesta, että se kävi ikävästi kieleen kun pyöritteli kulkusta suussa ja kielenkärki meni sinne pikku rakoseen... Nyt on ennaltaehkäisty tuo kokemus jälkipolvilta!

   Lunta muuten sataa taas, inhottava lounaistuuli sitä puskee edellään ja kovin kalsalta tuntuu. Pasi haki onneksi hellapuita ja mukavasti tuli pesässä naksuu..

   Vielä vilkaisu BB:tä ja sitten pää tyynyyn. Pitää vain laittaa lakanat paikalleen ensin, kun Oosalla kävi aamulla vuoto meidän sänkyyn, tietysti.