Tytöt odottavat Oosan heräämistä päiväunilta malttamattomina. Tarkoitus olisi lähteä ruokaostoksille ja tänäänhän on KARKKIPÄIVÄ, Iina muisti heti aamulla. Nyt sitten on jäljellä vain tuo raastavan pitkä odotus, ainakin se siltä vaikuttaa.

   Meinasin käyttää tämän hiljaisemman hetken metsänsiimekseesä. Ulko-ovi on jotenkin niin kaljun ja valjun näköinen, kuin odottaisi jotakin roikkumaan itseensä. Ehkä saan korjattua tämän asian.

   Eilinen ilta meni naapurikylällä saunoen ja maailmaa parantaen. Juhlittiin Niementyttöjen vanhempien nelikymppisiä epävirallisesti ja mahdollisimman vapaamuotoisesti. Ilta meni mukavasti, vaikka etukäteen mietittiinkin että viitsiikö lähteä ollenkaan. Jotenkin sitä on jumiutunut näihin omiin ympyröihin. Ensikertaa kävin myös paikallisessa kuppilassa, joka ei "legendaarisesta" unkanbaarista juurikaan eronnut, paitsi että täällä on myös paukkujen anniskeluoikeudet. Heti tuli joku paikallinen isäntä sievässä laitamyötäisessä hakemaan tanssimaan aikuisen naisen tahtiin... Oltiin siellä reilu kymmenen minuuttia ja sitten kotiin. En suunnittele uusintakäyntiä ainakaan seuraavaan kolmeen vuoteen!!