Tänään on riittänyt hellettä. Nautiskelin lukemalla hömppäkirjallisuutta kun Oosa oli päiväunilla ja muut tytöt leikkivät uima-altaalla. Aada on ruskettunut tosi hyvin, niinkuin Oona ja Iinakin. Aadasta se vain näkyy tosi hyvin kun sillä on aivan valkoiset hiukset ja kulmakarvat. Ihmeen paljon voi ulkonäöllisesti poiketa tytöt vaikka geeniperimältään ovatkin aika samat. Iinalla kun on nätti ruskea tukka, sellainen tosi liukas, se ei juuri koskaan ole edes takussa. Oonalla on samanlainen hevosenjouhipehko, niinkun mullakin ja kun se on vielä takapuoleen asti pitkä niin voitte uskoa että se on aina välillä tosi hienosti takussa. Oosasta on vielä vähän turhan aikaista sanoa, mutta luulen että tulee Oonaan lähestulkoon joka suhteessa. Valokuvia kun katselee niin on vaikea sanoa kumpi on jos ei tiedä.

   Eilen illalla kävin lenkillä. Askelmittari oli sanonut laatikossa (siellähän sitä kuuluu säilyttää) sopimuksensa irti, eikä lähtenyt toimimaan vaikka vaihdoin patterit. Siispä en voi sanoa että kuinka pitkälle pääsin, mutta ajallisesti siinä meni noin 45min. Luulisin että n.6km. Lenkin jälkeen kävin naapurin parvekkeella nauttimassa lasillisen viiniä ja vähän lämminsavulohta. Hyttysiä oli ihan liikaa ja asiaa ei tietenkään auttanut se että olin ihan hikinen. No, toivottavasti tämä mielenhäiriö jatkuu ja tulee mentyä lenkille toistekin. Kunto on vielä niin huono että ei kehtaa ketään edes kaveriksi pyytää, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa. Tänään on kyllä jaloissa tuntunut sillai hyvästi että on tullut jotakin tehtyä.

   Parasta on kuitenkin se että vaikka olin auringossa lukemassa ja löhöilemässä en palanut, koska tajusin ajoissa laittaa aurinkorasvaa. Tytöt on perineet isänsä ihon ja eivät pala niin helposti kuin meikäläinen. Ja ruskettuvatkin tosi kauniisti, eikä niinkun minä sillai epämääräisen väriseksi.