Jälleen takaisin arkeen. Juhannusvieraat lähtivät jo lauantaina, joten saimme viettää juhannuspäivän illan ihan oman perheen kesken mökillä. Tytöt lutrasivat rannalla ja ainakin Iina ui ihan oikeasti. Meri on kyllä vielä aika viileä mutta meni kuitenkin eikä saanut edes flunssaa. Saunottiin ja mentiin ennen puolta yötä nukkumaan. Että näin. Sunnuntaiaamupäivä menikin sitten siivotessa. Lopulta kun päästiin kotiin tuli veljeni naisensa kanssa käymään. Olivat Kuusamosta palailemassa kotiinpäin ja pysähtyivät tähän meille muutamaksi tunniksi. Oli mukava nähdä heitäkin ja kerrankin tuli auto purettua heti ja laitettua tavarat takas paikoilleen. Siis ihan sen vuoksi että oli vieraita tulossa ei voinut jättää kaikkea lojumaan ympäriinsä. Että hyvä että kävivät. Sainkin sitten illan vain lökötellä sohvalla.

   Naapurinisännille tuli muuten aamulla kiirus. Taivaalta ripsii vettä ja heinät makas pellossa. Hyvä meidän nurmikon kannalta, ei niinkään niiden kaadettujen heinien..

   Aion tehdä suoramarkkinointikiellon. Viime viikolla mun känny soi ainakin kuus kertaa jonkun lehtimyyjän takia. Alkoi ärsyttämään sen verran että nyt loppuu sekin rinkuttelu. Siis lopullisesti.