Jotenkin on taas päässyt hommat kasautumaan. Onneksi sataa vettä, melkeimpä vaakatasossa niin tulee tehtyä näitä pakollisia sisähommiakin välillä. Mieli jo vetäisi tuonne työhuoneen uumeniin ompelemaan mutta pakko hoitaa tuo pyykkiröykkiö sitä ennen.

   Pasilla alkaa kesäloma ens viikolla. Aamulla jo hykerteli tyytyväisenä laittavansa maanantaina puhelimen herättämään, voidakseen vain sammuttaa sen ja painaa pään tyynyyn uudelleen. Siinä on ilmeisesti jotakin sellaista mitä mä en ymmärrä, koska olen niin kauan jo saanut hoitaa aamuhommat omaan rytmiini. Siis yleensä kun ei ole mitään pakollisia menoja, minnekään.

   Sisko meinaa päästä naimisiin heinäkuun lopulla. Sekin tässä painaa jo päälle. Ja olin joskus uhonnut laihtuvani niihin häihin ainakin 15 kiloa. Hah! Hyvä kun on kaksi lähtenyt. Tänä aamuna vaaka näytti kyllä ihan kivoja lukemia, mutta en jaksa uskoa noin hyvään kehitykseen. Jotain vaatetusta olis kuulemma kuitenkin hyvä niihin pippaloihin kehitellä, sisko meinas. Alasti ei saa kuulemma tulla. Kummallista, sehän olis hyvä esimerkki kaikille vähänkin ylipainoisille että älkää lorvailko itseänne tälläiseen kuntoon! Onneksi tilanne ei ole ehkä ihan katastrofaalinen kuitenkaan. Eikä sitä liikapainoa ole kuin rapiat kymmenen kiloa. Kunpa se vain olis jotenkin tasaisemmin kasaantunut eikä kaikki tähän rintojen ja persauksen välille!