Olemme koko perheen voimin viettämässä talvilomaa vanhempieni hellässä huomassa. Tarkoitus on ollut etsiä meille jonkinmoinen auto johon koko sakki mahtuisi. Tultiin siis junassa, mikä jo sinäänsä oli aika kokemus. Suosittelen ehdottomasti kaikkia monilapsisia perheitä harkitsemaan vakavasti kannattaako matkustella omalla autolla vai yleisillä kulkupeleillä. Niin, ja tässä samalla pyytelen anteeksi kaikilta kanssamatkustajiltamme viime torstai-iltapäivän pendolinovuorolta pohjoisesta Helsinkiin; Yritämme vastedes antaa tielle matkustusrauhan.

     Mummo ja Vaari ovat olleet kultaisia majoittaessamme meidät. Tosin uskon että ovat myöskin onnellisia kun takavalot vilahtaa keskiviikkoaamuna postilaatikolla. Nämä meidän tytöt kun ei ole mitään "sukankutojia". Siis menoa ja meteliä on riittänyt ihan tavalliseen tapaan. Oman osansa tyttöjen herpaantumattomasta huomiosta on varmasti saaneet myös "Kölly"-koira ja järjettömän ylipainoiset kissaherrat Mortti ja Vertti. Luulen että meidän Oosa painaa vähemmän kun kumpikaan näistä kissaherroista, sen verran tukevassa kunnossa ovat. Meidän Erkki on kyllä ihan pikkukissa näihin lajitovereihinsa verrattuna.

     Tulipa aivan oma lapsuus mieleen kun katselin tyttöjä pihatouhuissa. Oona ja Iina avuliaina isoinasiskoina vetivät kuivurinmäelle stigan. Istuttivat Aadan kyytiin ja törkkäisivät alamäkeen. Liuku ei ollut kovin pitkä, kun kohta kolmevuotiaamme jysäytti suoraan autotallin seinään. Taisi olla ratti vielä liian jäykkä, tai sitten ohjaaminen on vielä vieras käsite. No, ihmejakumma, huutaminen unohtui kun oli saanut yksin laskea. Iina ja Oona vain tyytyväisinä katselivat mäenlaelta että kuinka käy. Onneksi ihan hyvin, tällä kertaa.

     Kehoitus kaikille nauttia kevätauringosta! Ja muistakaa varoa heikkoja jäitä!

     Niin..... Saatiin me ostettua jonkinmoinen kotterokin että päästään siis autolla ajelemaan kotia kohti. Saavat ihmiset matkustaa rauhassa junalla.