Oosalle ei sitten ne antibiootit passanneetkaan. Vatsa meni niin löysälle että ei mitkään vaipat pitäneet ja vaatteita vaihdettiin siis alvariinsa. Sain onneksi terkkarista uuden reseptin ja ainakin nyt näyttää siltä että tämä toimii niinkuin kuuluukin.

   Niin, ja Elisan häiriöpuolen mies pelasti mun päiväni tänään. Tietokone temppuili en siis saanut nettiä auki, ja jonotettuani melkein puoli tuntia tämä mukava, ystävällinen ja auttavainen mies neuvoi että mistä ja miten ja mitä pitää tehdä. Yleensä siellä ei osata meikäläistä auttaa, pitävät vain luultavasti tyhmänä naisen joka heitä häiritsee tyhmillä kysymyksillään. Edellisellä kerralla oli onneksi heidän mokansa, mutta nyt siis tietokoneemme oli "hukannut" joitakin tietoja.. Pitää varmanakin tehdä perusteellinen virustutkinta, jos vaikka siitä johtuisi. Pääasia on kuitenkin se että nyt toimii ja sillähyvä.

   Niin, ja vaihdoin sivupohjankin, kun joku kiltti kertoi minulle että näkyy huonosti. Mäkin kyllä joskus olin huomaavinani, että Mozillalla näkyi epäselvemmin, mutta nyt siis pitäisi olla luettavuuskin parempi. Laittakaa ihmeessä viestiä jos tulee vastaavaa tulevaisuudessa!

   Täällä sataa toista päivää. Sinäänsä ihan kiva, ei tartte pihakukkia kastella. Toisaalta sisällä on äkkiä kaaos, kun ei voi tyttöjä laittaa uloskaan enkä haluais niiden katsovan koko ajan telkkariakaan. Onneksi jo lauantaiksi näytti lupaavan poutaa että päästään Vaasalandiaan kuivana.