Kävin aamulla terveyskeskuksessa luovuttamassa kuusi putkiloa verta eilisaamuisen lääkärissä käynnin seurauksena. Lääkäri ei osannut noin suoralta kädeltä sanoa mikä jalkojani vaivaa, vaan nyt sitten odotellaan verikokeiden tuloksia ja katsotaan helpottaako vai paheneeko tilanne. Buranan voimalla jaksaa kyllä ihmeen hyvin. Näin alustavasti poissuljetaan kuulemma reuma ja kihti ja tietysti ihan mahdolliset yleistulehdukset. Tuo vasemman polven viereinen patti sitä lääkäriä kovin kummaksutti, kun on kuulemma sääriluun päähän tullut ja aika omituinen. Jos ei siis katoa niin sitä kuvataan ja ultrataan, ettei ole mikään luukasvannainen kun on niin kovakin...

Tässä nyt sitten odottelen sitä ihmeparantumista.. Tietysti Oosa oli aamulla kuumeessa, joten en saa tätä sairas-päivää yksin viettää. Illalla on hiihtokilpailut tytöillä. Perinteiseen tapaan, tytöt odottaa kovin, ovat aika hyviä perinteisen hiihtäjiä.

Nyt taidan mennä laittamaan pesukoneen pyörimään ja sitten vähän köllimään sängylle Oosan kanssa, jos vaikka pieni nukahtaisi. Voi kyllä käydä niinkin että nukkuu isokin..