Kiirettä on pidellyt, että en edes tänne ole ehtinyt päivityksiä aikoihin tekemään. Pahoittelen. Kuten jokainen arvata saattaa, kukkakaupassa on aika kiirettä joulun alla. Töitä tehtiin niska hiessä ja muutamassa päivässä kaikki on kuitenkin ohi. Parasta on kuitenkin ollut ihmisten antama positiivinen palaute. Joskus sitä jopa onnistuu yllättämään itsensäkin, kun joku asetelma tai kimppu ylittää omatkin ennakko-odotukset. Jouluaatosta olen kuitenkin ollut vapaalla, yhdeksän päivän työputken jälkeen, ansaitusti. Huomenna pitää mennä katsomaan mitä joulusta on jäänyt jäljelle ja mitä kivaa uudeksi vuodeksi keksitään.

   Mummo ja Vaari ovat olleet meillä joulua viettämässä ja suurena apuna kaikissa järjestelyissä. Huomenaamulla on aika hyvästellä jälleen heidätkin. Vähän mieli halajaisi käväistä kotimaisemissa uudenvuoden tienoissa, mutta jää nähtäväksi miten saan töissä moisen sumplittua.

   Kinkusta on jäljellä pikku siivu, ja vähän alkaakin jo kaivata toisenlaista ruokaa. Perinteisesti mummon porkkanalaatikko on kyllä ollut, kinkun jälkeen, parasta. Huomenillalla ehkä kuitenkin hemmottelemme itseämme pitsalla. 

   Tyttäret uskovat vielä tämänkin joulun jälkeen joulupukkiin, vaikka Vaari olikin ainut joka sen aattona näki. Kiitokset vain kaikille tontuille ja pukeille, jotka ovat osallistuneet perheemme lahjontaan!!! Yritetään pysyä yhtä kiltteinä ensi vuonnakin!!