Iinan kummitustäti lähetti meille kukkien siemeniä. Tytöt ovat innostuneina ravistelleet niitä pusseja ja suunniteleet että mihin niitä oikein lopulta kylvetään. Pitää kaiketi kaivaa jostakin varastoiden kätkoistä idätysastioita ja multaa että päästään viikonloppuna kylvöhommiin.

   Kevätsää on onnistunut sulattamaan meidän pihalta lähes kaiken lumen. Keittiön ikkunan alla terassin vieressä on vielä jonkinmoinen kasa kun siinä on sellainen kohta mihin aurinko(kaan) ei ikinä paista. Kesällä siinä kasvaa ruttojuuria ja tytöt käy tietysti hakkaamassa niiden lehtiin reikiä että ei ne ikinä hyviltä ole siinä näyttänyt. Suunnittelin tässä just alkuviikosta etupihalle remonttia. Pitäis kaivaa sähkökaapeleille lopultakin oja, että saatais ne kaksi vuotta sitten ostetut pihavalot paikoilleen... Siinä samalla vois sitten oikaista kivetyksen ja vähän nostaa tuota pikkuhiljaa vajoavaa polkua. Että ei siis kovin iso homma, lapiopelillä ehkä pari viikkoa. Vuosi jos pitää odottaa että Pasi sen tekee. Katselin kyllä jo puutarhan mainoksesta että siihen harmaavesikaivon viereen sopis sellainen pilarikataja. Täytyy vissiin siis itse tarttua siihen lapionvarteen!

   Kärkkäisellä on muuten sika-päivät! Siis meneillään. Iltapäivästä mennään Oonan kanssa ostamaan sen kahdelle kaverille (kaksoset) syntymäpäivälahjaa. Ja verhokangasta, kun oli niiiiiiiin edullista. Tietysti.