Lunta tuli eilen ja viime yönä liki parikymmentä senttiä. Lapsista oli tietysti tosi kivaa, mutta ei meistä aikuisista. Onneksi iltapäivästä jo aurinko lämmitteli ja sulatti ainaki tienpinnan kuivaksi ja jäättömäksi. Aamulla olikin mielenkiintoinen ajokeli, vaikka aura-auton perässä töihin ajelinkin. Onneksi ei vielä oltu ehditty kesäkumeja alle laittaa!

   Pasin kädenoperointi siirtyi puolellatoistaviikolla koska leikkaava ortopedi oli tullut kipeäksi. Olivat siis sairaalasta aamupäivällä soittaneet. Harmittaa vietävästi, koska kaikki lykkääntyy taas. Siis lopullinen paraneminen ja ukon töihinmeno ja kaikki sensellainen.

   Päivähoidosta ja kunnastakin lähetellään kaikenmaailman papereita. Iinan esikouluilmottautumispaperi pitäisi täyttää ja tietää että tarvitseeko se ilta- tai aamupäivähoitoa eskarin jälkeen. Ihan niinkuin sen voisi jostain tietää ennenkuin näkee Iinan ja Oonan lukujärjestyksen ja pystyy niitä vertailemaan. Sitten on vielä tuo kesälomajuttu.. Siis meinattiin että tytöt vois olla kotona kesä- ja heinäkuun, kun kerran Pasi mitä luultavammin on ne sairas- ja kesälomalla. Hoitosopimus pitää kuitenkin irtisanoa niiltä kuukausilta, jos ei halua maksaa siitä huolimatta hoitomaksuja. Ne kun ei siis automaattisesti katkeakaan, vaan siinä on sellainen dinosauriksen mentävä porsaanreikä, eli kunta pystyy laskuttamaan vaikka lapsi ei olisi päivääkään hoidossa. Irtisanotaan sitten ilmeisesti se hoitosopimus ja haetaan uusia paikkoja syksyyn. Uskoisin kuitenkin että saan tytöt takaisin samaan päiväkotiin, jos Iinakin sinne sitten eskarin jälkeen tulee, kuten on nyt iltapäivähoidettavat eskarit tulleet. Tietäispä kuinka tässäkin sitten lopulta tulee käymään? !

   Oosa on oppinut uuden sanonnan. Se on: O-ou! Ja pätee melkin mihin tahansa sattumukseen. Kaatuiluun, temppuiluun ja aikuisten kiusaamiseen etenkin. Tämän lisäksi pitää sitten hymyillä niin että hymykuoppa ja valkoinen hammasrivistö näkyy oikein kunnolla. On se vaan niin mainiossa iässä!!