Surukseni olen huomannut töissäkäynnin haittapuolena että ei tule tänne(kään) kirjoiteltua yhtä ahkerasti kun aiemmin. Siirsimme eilen tietokoneen yläkerran aulaan, jos sitä voi aulaksi sanoa. No, onhan tässä ehkä kuus neliötä lattiapinta-alaa ja siitäkin tämä tietokonepöytä ja kaikki tarvittavat oheislaitteet nyt siis vievät aika tilan. Nyt ei sitten Oosan päivä- ja yöunet rajoita tietokoneilua, että sikäli kuitenkin parempi näin.

   Eilenillalla ammuttiin muutama paketti roomalaisia kynttilöitä, Venetsialaisten kunniaksi. Tytöt tietysti tykkäsivät, eikä Oosa herännyt yöuniltaan vaikka vähän paukuteltiinkin. Kaikenkaikkiaan oli mukava ilta ja oikeastaan koko viikonloppu on mennyt jotenkin letkeästi. En edes ottanut herneitä nenään, vaikka Iina onnistuikin sotkemaan tukkaansa purkkaa aika lailla. Hain tyynesti hiussakset ja tasoitettiin sitten latvat ja otsatukkaakin siistittiin siinä purkanpoiston ohessa. Mieli teki kyllä leikata lyhyemmäksi, mutta sakset oli niin huonossa terässä että en jaksanut lopulta sitä ruveta enemmän nirhimään.

   Nyt pitäisi sitten ruveta väsäämään jotakin syötävää. Aamulla leivoin suklaakakun iltapäiväkaffeelle, siellä se nyt jääkaapissa yrittää houkutella. Ei ollenkaan hyvä juttu. No, se on onneksi aika nopeasti hoidettu pois häiritsemästä!