Syysloma tuli ja meni, lähinnä töiden merkeissä. Pasi vietti jokusen lomapäivän tyttöjen kanssa. Perjantaina käytiin illalla mun töiden jälkeen uimassa koko perhe. Kokemus sinäänsä, en suosittele heikkohermoisille. Oosa roikkui kaulassa kuin pikku marakatti koko ajan, ainoastaan ihan pikkuisessa altaassa, siinä missä oli 30cm. vettä, se touhuili omiaan. Isommat tytöt kelluivat käsivarsikellukkeiden ja lantiovyöiden avulla omatoimisesti aika hyvin, Oona nyt osaakin kohtalaisesti pysytellä pinnalla itsekseen. Positiivista oli se että lapset meni aika kiltisti nukkumaan kun kotiin päästiin.

   Muuten on mennyt ihan tavalliseen tapaan, siis töitä ja kotihommia. Sissi ei ole vielä saanut pentuja, kovin on paksu jo että ei kai tässä enää muutamaa viikkoa kauempaa mene odotellessa.

   Iinalta irtosi yksi hammas tänään, ihan luonnollisesti. Toinen alaetuhammas heilui jo eilen illalla lupaavasti ja tänään oli sitten koulussa irronnut. Laitettiin se talteen niiden aiemmin irrotettujen kanssa, jos vaikka hammaskeiju joskus ne kävisi keräämässä parempaan talteen...