Hei taas pitkästä aikaa. 

   Isoilla tytöillä alkoi koulu, ja pikkupimut on olleet nyt hoidossa päiväkodissa. Vielä ei ole yhtenäkään aamuna kuulunut narinaa heräämisen vaikeudesta, mutta eiköhän senkin aika vielä koita, viimeistään kun pimeät ja kurakelit alkavat. 

   Töissä on ollut aika vilskettä, kuten aina rauhallisen kesän jälkeen. Tänäänkin kävin reilut puoli päivää kuskaamassa kukkia siunauspaikalle ja muistotilaisuuteen ja sitomassa muutaman huomiseksi tilatun kimpun. Viime aikoina ei ole tarvinnut lauantaisin käydä töissä, joten päivähän oli siis jo aamusta aika pilalla ja viikonloppukin tuntuu nyt käsittämättömän lyhyeltä. Kaikenlisäksi kun tytöt ovat kotona isänsä kanssa, niin sen tietää että minkämoinen sotku täällä on kun kotiin pääsee. Ei siis paranna mielialaa tämä kotiintulokaan.

   Toivottavasti tuleva syksy toisi mukanaan muutoksen tuulia. Sais tähän arkiseen eloon ehkä vähän ryhtiä ja jämäkkyyttä!!

Niin.. olihan mulla tänään nimpparit ja pomolla eilen, joten syötiin töissä täytekakkua sen kunniaksi, eilen ja tänään. Oli tosi hyvää, lakkahilloa välissä ja päällä viinimarjoja. Yksi kiva asiakas sen meille kiikutti.