Tultiin juuri isotädin luota päiväkahvilta. Aika pikaiset kahvittelut oli, voitte kuvitella: 32neliön asunto, kolme aikuista ja neljä alle kymmenenvuotiasta. Ei siinä ihan hirveästi pysty kahvista tai seurasta nauttimaan. Sitäpaitsi piti saada Oosa päiväunille ja lumityötkin odottaa tuolla pihalla. Viime yönä kun oli satanut viitisen senttiä lunta.

   Tytöt jo monoja virittelevät jalkoihinsa, tahtoo vain olla niin äänekästä touhua, että saa nähdä nukahtaako Oosa ollenkaan. Muutenkin on ollut vähän hankala nukutettava viime aikoina tuo nuorimmainen, että sääli jos ei nuku. Nämä päivähetket kotona Oosan päiväuniaikaan on niin vähässä, että täytyy yrittää nauttia asianmukaisesti!

   Huomenna alkaa täällä lopultakin koulut, ja pienet menevät päiväkotiin, joten päästään odottelemaan talvilomaa. Ajattelin antaa töihin jo varoituksen että viikolla kymmenen en ole koko viikkoa töissä.. Tulihan tossa noita ylitöitä jo tehtyä melkein kahdenkin viikon edestä! Ja jos ei pomoihmiselle tahdo sopia, niin ainahan voi katsella uusia töitä...