Aamupalaksi mansikkakakkua naapurinrouvan kanssa. Oli muuten aika hyvää vaikka itse sen teinkin. Sitten lähdettiinkin molemmat omiin hommiimme,  naapuri pesemään ikkunoita ensimmäisenä lomapäivänään ja minä valmistautumaan Oosan päiväuniin.

   Vaasanreissu meni tosi hyvin. Eilinen päivä meni sitten kuitenkin vielä toipuessa. Jotenkin kummasti oli mehut vähissä ja untakaan ei tarvinnut odotella, edes lasten. Onneksi osui mukavan aurinkoinen päivä ja Oosa kohteliaasti nukkui lähdestulkoon koko ajan, mitä siellä huvipuistossa oltiin. Linja-autossa ei sitten nukuttanutkaan, mutta onneksi siellä oli monta syliä missä käydä kuolaamassa ja ihmettelemässä.

   Saatiin kuitenkin viikonlopun aikana terassille laitettua katto, se sama kuin edellisenä kesänäkin. Tietysti piti sitten grillata ja syödä ulkona ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Kyllä maistuikin erinomaisen hyvältä tuo ulkoruokinta. Niin ja eräs ystäviäni, niiden kolmen pojan äiti, ilmoitti että heille syntyi neljäs poika sunnuntaina puoleltapäivin. Onnea vain!

   Kukaan ei sitten tiennyt mitään hyviä lintujenkarkoitusmetodeja?  Huomasin tänä aamuna että varikset pelottelee meidän Erkkiä. Eivät meinanneet päästää sitä aamulla pihalla kävelemään vaan tepastelivat siinä edessä ja pitivät hirveää meteliä. Epäilin jotakin tälläistä jo aiemminkin mutta nyt sen sitten omin silmin näin. Saako variksia ampua? Pitää varmaan kysyä joltakin paikalliselta pyssysankarilta että voiko asialle tehdä lopullisen päätöksen. Ärsyttää tuollaiset räkyttäjät.