Viikonloppu mökkeiltiin. Tarkoitus oli rentoutua ja nauttia tekemättömyydestä, kiireettömyydestä ja vain olla möllöttää. Lauantaiaamuna huomasin jynssääväni mökin keittiötä.. Ihan vain kaapit, onneksi niitä on vain yksi, ja työtasot. Pasille sanoin että en kyllä pese ikkunoita kun ne edellisenä kesänä pesin. Nyt harmittaa kun tiedän että ne kärpäsenkakat ja hämähäkinverkot siellä on vielä paikallaan. Ehkä palaan sinne vielä viikolla joku päivä kun jää vaivaamaan tollaiset asiat.

   Mökkitiellä oli routa nostanut kiven niin että auton helmat oli vaarassa jäädä matkalle. Pasi sitä alkoi sitten lauantaina kaivamaan ylös. Kun sain sen keittiön siistittyä menin sitä auttelemaan kun Oosakin nukkui. Kolme tuntia kahdestaan väännettiin ja käännettiin niin että vieläkin lihaksia sattuu. Mutta lopulta saatiin se siirtolohkare sieltä kuopasta ylös kangettua. Murikan koosta kertonee se jotakin että sitä syntynyttä kuoppaa täytettiin 20min vaikka se täyttömaa oli siinä ihan vieressä..

   Nyt nautin hiljaisuudesta Oosan nukkuessa. Muut tytöt on leikkikentällä vielä pari tuntia. Työtä olis jos jonkinlaista näin kotonakin mutta välillä on vain nautittava elämästä. Oliskohan pakkasessa jäätelöä??