Kirjoitustauko ei johtunut minusta, vaan Elisan ja paikallisen verkkoyhtiönhaltian välisestä tiedonkäsittely ongelmasta. Ts. olivat menneet jälleen kerran sulkemaan liittymän (sama tapahtui muutama vuosi taaksepäin, kun suurensimme nopeutta). Hermot meinas mennä monta kertaa ja laskujenmaksuunkin piti aina lähteä oikein ajatuksella, että ei tarvitse ajella pariakymmentä kilsaa edestakaisin esim. puuttuvan tunnuslukulistan takia.

   En ole ikinä pitänyt itseäni mitenkään riippuvaisena tietokoneesta, mutta kyllä välillä otti päähän! Ja kaikkein ärsyttävintä oli se että ekan parin viikon aikana, teknisen tuen ihmiset oli sitä mieltä että vika on meillä. Kokeiltiin lopulta toista tietokonettakin, kun eivät millään uskoneet. Onneksi ymmärsivät ekan viikon jälkeen lopettaa höpinät modeemin resitoimisesta ja sammuttamisesta ja päällelaittamisesta.. Ihan niinkun niitä en olis kokeillut jo ennenkuin soitin sinne tekniseen tukeen... Mutta oli siellä muutama tosi taitavakin mies, jotka eivät heti kyseenalaistaneet älykkyysosamäärääni.

   Nyt pitää lähteä isotädille syömään, yritän päivittää nuo menneiden viikkojen kohokohdat (mm. Iinalta revittiin 3 hammasta) pikimmiten.